۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۸
کد خبر: ۸۰۵۲۶
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

اجرای مستندات پدافند غیرعامل تضمین‌کننده پایداری زندگی در شرایط بحران است

اجرای مستندات پدافند غیرعامل تضمین‌کننده پایداری زندگی در شرایط بحران است
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: جابه‌جایی مخازن سوخت میدان جهاد یاسوج یک ضرورت و کار تاریخی است که هرچه زمان بگذرد، اجرای آن سخت‌تر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری، در نشست شورای پدافند غیرعامل استان اظهار کرد: میزان عملکرد و توسعه‌یافتگی ما نباید به گونه‌ای باشد که منتظر وقوع یک بحران بمانیم و پس از آن به فکر اجرا بیفتیم. متأسفانه در سطح جهانی نیز در مسائل مدیریت بحران، این رویکرد درست نیست و تمام رسته‌های اجرایی باید در این مسیر حرکت کنند. اگرچه بخشی از اقدامات پدافند غیرعامل هزینه‌زا است، اما اگر از ابتدا مسیر‌ها در چارچوب مشخص اجرا شده بود، امروز نیازمند تغییر مسیر و تحمل هزینه‌های اضافی نبودیم.

وی خطاب به مدیران استان افزود: تمام مدیرانی که امروز مسئولیت میز مدیریت را بر عهده دارند، این درخواست را داریم که هر اندازه می‌توانند انرژی دستگاه‌ها و سازمان‌ها را معطوف به اجرای مستندات پدافند غیرعامل کنند، چرا که این مهم در حقیقت تضمین‌کننده پایداری زندگی در شرایط بحران است.

عسکری با اشاره به دیدار استاندار با ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران، و عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و معاون وزیر نفت، گفت: جابه‌جایی مخازن سوخت میدان جهاد یاسوج یک ضرورت و کار تاریخی است. این اقدام کاملاً هم‌تاریخی و هم ضروری است و هرچه زمان بگذرد، اجرای آن سخت‌تر می‌شود.

وی تصریح کرد: متأسفانه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اراده‌ای برای انجام این کار از خود نشان نمی‌دهد و عنوان می‌کند منابع مالی لازم را در اختیار ندارد، هزینه اجرای این طرح را با توجه به شرایط موجود و پیشگیری از بحران‌های احتمالی می‌سنجیم.

معاون اقتصادی استانداری ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که مشکل مخازن سوخت همیشه در تمام دوره‌ها و مدیریت‌ها دغدغه بوده است، اما بخشی از این مشکل متوجه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و بخشی نیز به شرکت ملی پالایش و پخش بازمی‌گردد، با این وجود، امیدواریم با مدیریت مناسب، این موضوع پیگیری شود.

وی با اشاره به اجرایی شدن مصوبات پدافند غیرعامل افزود: در هر جلسه، باید گزارش ارائه شود که چه گام‌هایی برای اجرای این مصوبات برداشته شده و چند درصد پیشرفت داشتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha